Svårt att komma på idéer?

Snart är det sportlov och det ska bli skönt.  Tänkte hitta på lite aktiviteter med grabben.  Annars går tiden som vanligt , jobba på internet några timmar, går ut på långpromenad, shoppar , umgås med vänner, fotbollsträning med grabben etc….

Idag fick vi coacha vår dotter , när det gäller vilka val av gott man gör när man ska på bio. Hon hade svårt att komma på idéer.  Vi tipsade henne att ta hellre lite mörkchoklad och hon valde även färska hallon istället för godis. Hon har målet att gå ner några kilo inför studenten. Det är första veckan som hon ändrar sina vanor och den är kritisk. Men hon har ändå klarat det bra, visst har hon fallit på några punkter, som popcorn en dag eftersom hon trodde att det var nyttigt. Nej sa vi , om popcorn ligger på samma hylla som chips så säger det allt, alltså högt GI , mycket kolhydrater och inget bra fett.

Och så tillbaka till vårt arbete. Idag blev det en hel bloggande och en del att annonsera

Vill du veta mer om hur man kan skapa en digital livsstil? Ladda ner Gratis kurs, där Stuart & Jay lär ut hur man bygger en digital livsstils business

KLICKA IN 

 

Med detta vill vi önska dig en bra dag och tro på dig själv för du är bäst

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s