Förverkliga dina drömmar. Din tid och ditt liv är viktigt

Bygg din digitala framtid

Om du har en dröm som du vill förverkliga måste du ägna åtskilliga timmar i veckan åt detta, vilket innebär att du måste välja bort andra aktiviteter. Framgångsrika människor har naturligtvis också en stor mängd brådskande ärenden i sina liv – men de ägnar en begränsad tid åt dessa och bryr sig bara om det som verkligen är nödvändigt.

För att kunna leva utifrån sina egna prioriteringar måste man också våga dra gränser och säga nej, även om man riskerar att göra människor besvikna. Ta inte på dig för mycket – och känn dig inte tvungen att tacka ja till saker som egentligen inte känns viktiga. Både du och din omgivning måste acceptera att din tid är begränsad.

Bryt ner dina mål i mindre delmål – men se att inte bara ta tag i de delmål som känns enkla och smärtfria. Ta ansvar för dina drömmar.

Glöm inte bort att be andra människor om hjälp på vägen mot dina drömmars mål. Allra smartast är kanske att vända sig till personer som redan har nått den framgång du eftersträvar.

Livet är för kort för jobba i något man inte trivs med. Därför bestämde vi för att hitta ett koncept som skulle vara helt digitalt och ge oss möjligheten att förverkliga det vi alltid drömt om.

Vi vill gärna dela med oss om hur du kan skapa din digitala verksamhet på Internet, utan att behöva ha egna produkter

HEMSIDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s