Visst är det alltid förnuftet som ska spöka

Dimman ligger tjock idag och vi hör de stora båtarna tutar i mellan varven.  Vi valde att bosätta oss vid havet, för det ger så otroligt skön känsla att höra vågorna. Det är som en meditation för kroppen och väldigt rogivande och dessutom bra för återhämtning

Kust, Stenar, Ocean, Vågor, Tidvatten, Skumma, Spray

Idag har det även blivit par timmars arbete på Internet. Bara se över lite annonser.

Vi mötte en otroligt sympatisk man , via en av våra hemsidor , som sa nåt otroligt om vad han tyckte om livet.  Han sa ska man göra det man drömmer om , så ska man inte tveka utan tänka, du kommer ångra dig på dödsbädden om du inte provar, så nu kör vi igång. Han menade att vågar man inte testa kommer man alltid undra över, om hur det kunde har blivit. Han sa också att viktigaste i allt han tog för sig, var att ha orden, Jag tror på mig själv och har styrkan att jobba framåt.

Visst är det alltid förnuftet som ska spöka och säga allt det där negativa som man egentligen inte alls vill höra. Medan hjärtat känner precis tvärtom, ett hopp och av inspiration mot nya vägar.

Då vi började med sfm affärskoncept var vi skeptiska i början, för allt var nytt och vi visste inte vad det kunde bli av det. Idag kan vi inte säga mer än tack tack tack till Stuart & Jay som stöttat oss framåt och att vi har fått så mycket värdefull kunskap och en verksamhet som vi kan leva av och känna en sån otrolig glädje.

Vi delar gärna med oss , om hur man kan komma igång att arbeta via Internet, utan att behöva sälja eller ha egen produkt

Ladda ner mer information till email / SFM affärskoncept  HEMSIDA

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s