Arbeta hemifrån eller var du än befinner dig

Hej och välkommen till vår sida. Vi får ofta frågor om man kan leva av SFM affärskoncept.

Här kommer en historia från en kvinna ifrån Hälsingland

” Jag har varit i kontakt med en tjej som har något riktigt bra att framföra när det kommer till arbetslivet. Något nytänkande och roligt och jag vill verkligen dela med mig av detta till er. Så ta er tid och läs texten nedan och se om det kan vara något för er! Jag tror nog att det kan förändra livet för många och ge dom flesta en bättre vardag utan stress och onödigt slit.
Hej! Mitt namn är Erika Frisk och jag är 20 år. Jag bor i Hjärtat av Sverige, i Hälsingland. På min fritid lägger jag alla mina timmar i stallet  tillsammans med min häst. En arabvalack som jag tränar akademisk ridkonst och frihetsdressyr med.
Jag har alltid varit av den åsikten att livet är för kort för att kastas bort, därför började jag fundera eller man kanske kan säga att jag fick en liten kris när gymnasietiden sakta men säkert ebbade ut och ett jobb skulle sökas. Jag värderar frihet i livet och att inte känna sig fast i ett ekorrhjul som aldrig slutar att snurra.
I dagsläget ser livet för en ”Svensson” ut som så att när skoltiden är över ska man välja ett yrke och när man väl gjort det så jobbar man 08.00-17.00 dagar hela sitt friska liv sen när man är för sjuk eller för gammal för att jobba jo, då ska man börja leva livet?! Det känns helt bakvänt tycker jag.  DÄRFÖR mina vänner tog jag tag i detta.
Jag kom i kontakt med en kvinna i södra Sverige som berättade om sin fantastiska livsstil och sitt jobb som hon sköter hemifrån via datorn. I Sverige har vi inte kommit så väldigt långt med den här biten att jobba hemifrån men utomlands så är de ganska långt gånget och det blir allt vanligare att vi jobbar hemifrån även här i vårt avlånga land. Att ha den friheten att välja sina arbetstider och sin arbetsplats från dag till dag tror jag kommer sänka snittet på utbrändhet, ångest och oro, stressmagar, och över huvud taget psykiskt dåligt mående.
Det här jobbet innebär att man jobbar som digital entreprenör/marknadsföring och det är något som alla klarar av, å då menar jag alla. Faktum är att snittåldern för det här jobbet är personer som är 40+.  Du behöver ingen förkunskap eller speciell profession då företaget ger dig all nödvändig utbildning via internet. Du behöver heller ALDRIG ha någon telefonkontakt eller ha hand om några försäljningar eftersom det sköts av SFM s säljkonsulenter.
Från det att jag började jobba med SFM så förändrades mitt liv i den grad att jag inte längre behöver kliva upp klockan 06.00 varje morgon ifall rekryteringen behöver en vikarie för dagen på någon av kommunens dagis, hemtjänst eller äldreboenden. Den osäkerheten att inte veta om man har ett jobb från dag till dag är den absolut största förändringen.
IMG_1225 756456546
IMG_1234

 

Vi har själv jobbat med detta i snart 6 år och kan inte mer än säga att hade inte det här fungerat så hade vi aldrig varit kvar så här länge.

Det vi rekommenderar är att prova på i 30 dagar för att se konceptet passar . Skulle det då inte vara något så finns där en pengarna-tillbaka garanti

vattensangsfabriken_knapp_20

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s