Laptop och mobil jobbet

Vad vill du göra med ditt digitala liv? Vill du hitta en ny väg och en ny möjlighet utöver din nuvarande sysselsättning?

kindledx_525x760

 

Vi löste det genom Internet och det blev starten till att vi började jobba online med SFM Online Business och DEA produkter. Och vi fick all utbildning, med färdigt affärssystem och där vi har skapat vårt framgångsrika internetverksamhet

Vilka är vi då? Jo vi är, Marjukka & Ulf Bengtsson, småbarn och tonårsföräldrar från Sverige som tog friheten före allt annat. Friheten att vara mer med våra barn och mer tid för våra intressen som resor, sport och träning och olika utflykter med våra barn.

För att vi valde att jobba med sfm ( SixFigure Mentors) och endast via Internet är för att det ger oss en otrolig frihet, att vi kan ta med oss vår laptop och jobba var vi vill, som t.ex. på våra resor och att vi också kan styra vår egen tid utan ha en chef som jagar oss. Dessutom kände vi att detta passade oss så bra för att vi behöver inte sälja själv utan de tråkiga jobbet gör sfm´s säljteam åt oss.

Du behöver inga förkunskaper och inga egna produkter utan kan starta att jobba med sfm´s digitala tjänster & produkter omedelbart

Stuart & Jay (grundarna av konceptet ) ger all information om hur du skapar framgång på Internet

SFM lär dig steg för steg hur du skapar framgång och utveckling

Har du 110 % drivkraft och är framförallt fast besluten att lyckas förändra din livssituation? Det krävs hårt arbete från början , men har du bara vision och mål finns där inga hinder för resultat.

Få info till din e-mail

HEMSIDA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s