Jobba hemifrån

vår bild 2014

För att vi valde att jobba med SFM ( The Six Figure Mentors)  och endast via Internet är för att vi kan ta med oss vår laptop och jobba var vi vill som t.ex. på våra resor och att vi också kan styra vår egen tid utan ha en chef som jagar oss. Dessutom kände vi att detta passade oss så otroligt bra för att vi behöver inte sälja själv utan de tråkiga jobbet gör SFM säljteam åt oss.

Idag samarbetar vi med flera digital entreprenörer, som också jobbar med SFM & DEA (Digital Experts Academy) Online Business och som också valde detta för friheten, att jobba var de vill och när de vill

Vi erbjuder dig att läsa vidare om denna unika möjlighet och hur du kan jobba och tjäna din provision med SFM och dess kompletta nyckelfärdiga internetverksamhet samt DEA produkterna som finns i online systemet.

Vi lär dig, steg för steg, för dig som vill förändra din livssituation och som vill arbeta med egen nyckelfärdig internetverksamhet och få mer frihet, utveckling, styra din egen tid och jobba var du än befinner dig.

 

Vi tränar dig att använda Internet, för att göra en lukrativ inkomst från hemmet och vi samarbetar med SFM, en stark gemenskap med det bästa av det bästa i form av försäljning, utbildning, unika DEA online produkter inom näringslivet och ett ersättningssystem plan som kommer att få dig att skapa fantastiska resultat.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s