Chansen till att få mer frihet……jobba via Internet

Det är inte många människor som drömmer om att arbeta långa timmar i ett jobb eller företag med begränsade möjligheter, men ändå så många gör det Jag vet för jag var där tidigare. Du rusar upp till en irriterande väckarklocka, du fastnar i trafiken på väg till ett jobb du inte vill göra, där du får ta order från en chef som du förmodligen inte gillar och vet att du får betalt en lön som är begränsat oavsett hur hårt du arbetar.

Här är  vi ( Ulf & Marjukka ) på utbildning i London ( DEA workshops )

 
Det som har förändrats för oss är inte bara inkomsten, utan vi har fått chansen att leva ett liv i frihet. Ett liv som inte längre handlar om att leva vecka efter vecka att drömma om, att önskar saker som vi inte kan ge vår familj. Vi har hittat en möjlighet som ger oss frihet att arbeta var som helst och göra vad vi vill, när vi vill och kunna unna oss och vår familj det vi tidigare bara drömde om.

Det är sfm affärsmöjlighet, är en verklig möjlighet att arbeta online och leva livet på det sätt du vill.Ja, vem som helst kan göra det.
Vår största oro var när vi övervägde att gå med var att vi skulle inte vara tillräckligt bra. Frågor som dök upp var ” tänk om vi inte är tillräckligt smarta att få detta till att fungera.” Vad ska andra tycka om det inte fungerar? Vad händer om vi inte är teknisk kunniga? Ärligt talat vi har ingen aning om e-handel, Internetmarknadsföring, webbsidor etc..Det såg ut som ett gyllene tillfälle, men vi var ändå kritiska och skeptiska. Men någonstans hade vi hopp om ett bättre liv och det var det som drev oss att komma igång och låt oss säga dig att vi är oerhört tacksamma för denna möjlighet och ångar inte en sekund att vi  hittade detta. Det har gått 3 år nu och vi  lever och vi älskar vårt jobb.

Affärssystemet som dessa killar har skapat är så enkelt,`löjligt. I video utbildningarna och de levande träningar de praktiskt taget är med och visar dig steg för steg, på ren svenska, hur man gör allt de gör. Ingen befintlig utbildning som krävs. Allt du behöver är vilja och ett driv att vilja komma framåt.


Du kan ha denna också, med en plan som troligen trotsar allt du nu tror att du vet om online-företag!

Tänk att kunna stanna hemma med barnen eller vara nära familjen och samtidigt kunna äga ett företag som:

förbinder dig med över en miljard kunder över hela världen, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

kräver inte att du ska se eller personligen sälja något till en enda kund! utan försäljningen sköter sfm säljkonsulter åt dig

kan du arbeta deltid, var som helst – Allt du behöver är tillgång till en dator / laptop och en internetuppkoppling.

kräver ingen försäljning eller trugande till familj och vänner, bygga team eller rekrytera någon downlines.

låter dig välja dina produkter och tjänster.

gör att du kan ”ställa in den och glömma det” – Du kommer att lära dig att utnyttja, enkla men fantastisk teknik som låter dig att göra jobbet en gång, sätter den på autopilot låter det nästan att ta hand om sig själv!

kräver noll erfarenhet eller särskilda tekniska färdigheter. Om du kan använda e-post och surfa på internet, kan du lyckas med detta.

kräver inte att du måste lagra,  eller leverera varor, produkter eller tjänster. kräver inte heller att du måste ha egna produkter utan kan arbeta med de digitala, dea produkter affärssystemet erbjuder

ger dig möjlighet att ”tjäna medan du lär” för att hjälpa dig att nå dina inkomstmål på kortast möjliga tid!

en steg för steg utbildning för få fart på din business

 
 
 

 
Via svensk sfm support sida kan du göra en intresseanmälan
 
Inget är bindande och du får e-mail information om hur du kan komma igång att jobba hemifrån och via Internet
 
 
 
 
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s