Ett smidigt affärskoncept för den vill kunna utvecklas och jobba via internet och hemifrån

Grundarna av SFM affärskoncept har  släppt ut nya verktyg att kunna göra egna professionella hemsidor , e-böcker etc.. På ett snabbt och enkelt sätt utan att behöva ta till dyra kostnader till webbdesigners , utan att man nu kan göra jobbet själv på enkelt sätt, med hjälp av utbildningsvideo och de verktyg konceptet erbjuder.

 

 

 

 

imac_809x667

 

 

Här kommer lite om de landningssidor som man kan göra precis som man vill och som är perfekt att skicka till sin e-mail lista. Ett perfekt verktyg för den som redan är företagare men vill kunna på smidigt sätt ge den bästa information  till sina kunder. Och har  man ingen egen produkt eller tjänst så marknadsför man de digitala tjänster och produkter som SFM, six figure metors erbjuder och får då också tillgång till denna möjlighet att lära sig från grunden.

SLC JobbaviaInternet

 

 

SLC (SimpleLeadCapture)

  • Fungerar bra med både på mobil och vanlig dator.  Kommer se snyggt och bra ut både på mobil och vanlig dator
  • Lättare att köra på automatik och lätt att koppla, (autoresponder)  direkt till din lista ,  som tex aweber,
  • Väldigt enkelt att skapa dina professionella landningssidor, du spar mycket tid och ökar sannolikheten för högre konverteringar på dina sidor
  • Du  behöver aldrig anlita en dyr webbdesigner och webbutvecklare
  • 30 dagars test, pröva och känn efter om det passar dig
  • För dig som vill starta igång att jobba hemifrån med SFM, six figure mentors eller vill ha mer information om själva affärssystemet, kan gör en intresseanmälan  via SLC sidan och bestämma sig inom 30 dagar om det passar just dig att jobba via Internet helt med en digital verksamhet. Affärskonceptet har även mycket mera att ta del av och man får all utbildning och steg för steg coaching av en SFM affärscoach om framtida mål. Dessutom säljer man aldrig produkterna själv , utan de gör SFM `s säljteam åt dig så att du kan lugnt ägna dig att utbildas i affärskonceptet, och lära dig allt inom marknadsföring på Internet. Så när kunderna kommer och gör en intresseanmälan till din sida sköts allt på automatik, med automatisk information till kunden och med hjälp av säljteamet, att de säljer åt dig och du får provision.

Få en 7 dagar info till din e-mail  (inget är bindande)

Intresseanmälan : HEMSIDA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s