Arbeta via Internet eller var du än befinner dig i världen

Hej och välkommen

Tänkte ta upp det här med just friheten med denna affärsmöjlighet. Har du någon gång funderat på att ha ett jobb som du kan ta med dig var du än reser? Idag är detta verkligen inte omöjligt. Vi har alltid med oss laptop och vår Iphone på våra resor. Vi jobbar då digitalt mot våra kunder som vi har världen över. Stopp, du behöver inte ha kunder från början och ingen egen produkt. Du får provision för de digitala utbildningsprodukter som SFM`s säljkonsulter säljer åt dig. Det du får lära dig är att hur man driver trafik på Internet, dvs att kunderna kommer till din hemsida. Men, du tänker ,men jag har ingen egen hemsida och stopp igen, det får du i affärssystemet och har 20 tal hemsidor att tillgå och även egen sida, som du kan göra precis som du vill.

Det finns några i teamet som börjar med detta för att de ska snart pensionera sig och vill ha ett extra arbete hemifrån och ha någonting att utvecklas med och kunna ta med sitt arbete på deras resor världen över. Sen är det en hel del som vill byta yrkesinriktning, som tex är trötta på att jobba inom vården eller andra chefs poster. Det som krävs från början att man är beredd på att jobba hårt och att inte första taget bara lämnar sitt gamla jobb, utan kan steg för steg till slut lämna det. Du får se detta precis som andra företagsjobb, att det tar tid att bygga upp sin verksamhet. Men det tar betydligt snabbare än en traditionell företagsamhet och är man beredd på satsa och investera då kommer också resultaten snabbare.

Här berättar Stuart Ross ( en av grundarna till SFM affärskonceptet) om hur man skapar ett digitalt liv


Genom att göra en ansökan direkt till SFM kan du ta del av information , kursmaterial och bonus material och där en businesscoach kontaktar och ni går igenom dina framtida mål och du får se om konceptet passar just dig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s