Internetmöjlighet , six figure mentors – utan att behöva sälja själv

Hej och välkommen

Med sfm & dea, six figure mentors & Digital Experts Academy , affärssystem har gett oss en otrolig möjlighet. Först av allt har vi fått friheten att kunna vara mer med våra barn och följa deras intressen och utveckling. Och det har också gett oss möjlighet att lägga upp dagen som vi vill, dvs jobba var vill och när vi vill

Sfm & dea affärssystem är helt färdigt och har all utbildning hur du ska göra för att marknadsföra konceptet och du kan samtidigt utbilda dig i dea utbildning. Företaget har också eget säljteam som gör det grova jobbet, säljer åt dig.  Vi har aldrig tidigare sett företag, som hjälper den enskilda entreprenören med försäljning och i programmet lär du dig  att kunna marknadsföra vilken produkt som helst och har också möjlighet att bygga egen produkt om så  du vill eller så jobbar du med de produkter & tjänster som sfm erbjuder .

Alltså om du inte har egen produkt, så med med Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision (  tjänar pengar ). Med egen verksamhet köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM & DEA erbjuder.

 

Via sfm`engelska hemsida kan du göra en intresseanmälan och få info till din e – mail.

och få direkt info från Stuart Ross & Jay Kubassek , grundarna till sfm & dea affärssystem

HEMSIDA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s